KOMM Studie- og karrierevejledning

Kontakt Studiecenteret på Institut for Kommunikation og få hjælp til at planlægge dit studie eller sparring omkring dine karriereovervejelser. 

OBS! For at forhindre spredning af Covid-19 (coronavirus) holder Studiecenteret og studie- og karrierevejledningen lukket for personligt fremmøde resten af semesteret. Det er muligt at booke en telefonisk vejledningssamtale nedenfor.

Studiecenteret har lukket fra den 23.12 - 3.1 2021, og sekretariatet holder lukket mellem d. 24.12 - 3.1 2021 - alle dage inklusive.

Studiecenter på Institut for Kommunikation

Mandag-fredag: 10.00-14.00.

Telefonnummer: +45 35 32 88 55

I studiecenteret kan du få hjælp pr. telefon, til korte spørgsmål og henvendelser.

E-mail

komm-studievejl@hum.ku.dk (afsend venligst mails fra din KUmail, hvis du er studerende på KU) .

Du kan normalt forvente at få svar inden for en uge. 

Book en vejledningssamtale

Du har mulighed for at aftale en personlig telefonsamtale på 25 minutter til komplekse spørgsmål eller sparringssamtaler. Se de ledige tider, og lav en aftale via vores bookingsystem.

Du er også velkommen til at booke en samtale, hvis du er interesseret i en af vores uddannelser, men ikke er studerende på KU. Brug i så fald din private mailadresse, når du tilgår bookingsystemet.

NB! Hvis du ikke har brugt bookingsystemet før skal du trykke på 'Ny kunde?' for at oprette en bruger og et kodeord.

 

Tavshedspligt og oplysningspligt
Studievejledningen har tavshedspligt. Det betyder, at du kan tale med os med en forvisning om, at det vil blive imellem os, medmindre at vi gennem vejledningen bliver vidende om kriminelle forhold eller eksamenssnyd. I disse tilfælde er vi forpligtiget til at viderebringe informationerne til studielederen.

Læs studievejledningens servicemål.