Christen Købke og den gode smag
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Standard
Christen Købke og den gode smag. / Christensen, Hans Dam.
I: Passepartout, 1997, s. 217-236.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Harvard
Christensen, HD 1997, 'Christen Købke og den gode smag', Passepartout, s. 217-236.
APA
Christensen, H. D. (1997). Christen Købke og den gode smag. Passepartout, 217-236.
Vancouver
Christensen HD. Christen Købke og den gode smag. Passepartout. 1997;217-236.
Author
Bibtex
@article{99571690bda94f31a0d41a8f4dd39e10,
title = "Christen K{\o}bke og den gode smag",
author = "Christensen, {Hans Dam}",
year = "1997",
language = "Dansk",
pages = "217--236",
journal = "Passepartout",
issn = "0908-5351",
publisher = "Aarhus universitet",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Christen Købke og den gode smag
AU - Christensen, Hans Dam
PY - 1997
Y1 - 1997
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 217
EP - 236
JO - Passepartout
JF - Passepartout
SN - 0908-5351
ER -
ID: 372955592