Christen Købke og den gode smag

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Standard

Christen Købke og den gode smag. / Christensen, Hans Dam.

I: Passepartout, 1997, s. 217-236.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Harvard

Christensen, HD 1997, 'Christen Købke og den gode smag', Passepartout, s. 217-236.

APA

Christensen, H. D. (1997). Christen Købke og den gode smag. Passepartout, 217-236.

Vancouver

Christensen HD. Christen Købke og den gode smag. Passepartout. 1997;217-236.

Author

Christensen, Hans Dam. / Christen Købke og den gode smag. I: Passepartout. 1997 ; s. 217-236.

Bibtex

@article{99571690bda94f31a0d41a8f4dd39e10,
title = "Christen K{\o}bke og den gode smag",
author = "Christensen, {Hans Dam}",
year = "1997",
language = "Dansk",
pages = "217--236",
journal = "Passepartout",
issn = "0908-5351",
publisher = "Aarhus universitet",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Christen Købke og den gode smag

AU - Christensen, Hans Dam

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 217

EP - 236

JO - Passepartout

JF - Passepartout

SN - 0908-5351

ER -

ID: 372955592