Jens-Erik Mai

Jens-Erik Mai

Institutleder

Medlem af:

  Jens-Erik Mai er Professor i informationsstudier og Institutleder på Institut for Kommunikation, Københavns Universitet.

  I sin forskning er han optaget af en fremtid med overvågning og digitale medier drevet af personlig information, hvordan vi skaber mening i en pluralistisk verden af kaos og filter bobler, og hvordan vi kan stole på information and dets kvaliteter hvis information bare er tegn skabt til at kommunikere med. Han er leder af det tværdisciplinær forskningsprojekt: “Don't Take it Personal” - Privacy and information in an algorithmic age og medlem af det internationale Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Network D-CoDE. Han er medlem af redakionen for Journal of Documentation og Aslib Journal of Information Management.

  Han har tidligere været associate professor på Faculty of Information, University of Toronto, hvor han også var Vice Dean and Acting Dean. Før det var han assistant professor på Information School, University of Washington hvor han også var co-director af Center for Human-Information Interaction.

  Jens-Erik har en Ph.D. i Library and Information Science fra School of Information, University of Texas at Austin hvor han var Fulbright Scholar - han er uddannet Bibliotekar DB og cand.scient.bibl. fra Danmarks Biblioteksskole

  Personlig website: www.jenserikmai.info

  ID: 44929058