Stavris Solo

Stavris Solo

IT-medarbejder

Medlem af:

    Jeg er Digi Labs' manager, og jeg har en stor interesse for nye digitale teknologier. Desuden har jeg en særlig interesse i at udforske nye teknologier og se hvordan vi kan bruge dem i Digi Labs og i de studerendes undervisning.

    Mine primære funktioner som Digi Labs' manager er at fremme og promovere Digi Labs på Institut for Kommunikation og andre institutter. Jeg har også ansvaret for at opsøge og undersøge de nyeste værktøjer og udstyr og at udvikle Digi Labs' teknologiportfolio ved hjælp af disse. Jeg koordinerer også Digi Labs' bookinger til undervisning. Til sidst samarbejder jeg med Digi Labs’ styregruppe om at udvikle Digi Labs retningslinjer og politikker.

    Mine sekundære funktioner er at udvikle teknologiworkshops med fokus der går på tværs af it-metoder og digitale informationsområder.

    Her er eksempler på de workshops, jeg udvikler:

    • ​Hands on workshop med forskellige microcontroller, som micro: Bit, Arduino og Conductive Touch Board. Workshoppen har fokus på både hvordan microcontroller virker og hvordan de studerende kan bruge dem til deres projekter.
    • Workshop med Pepper, den menneskelige robot, hvor jeg giver en introduktion til robotten og til at programmere den.
    • 3D-printer workshop: Hvordan virker 3D-printerne og hvordan kan man komme i gang med at lave prototyper.
    • Workshop om eksperimenter: Hvordan kan man i praksis udvikle et videnskabeligt eksperiment med forskellige værktøjer som Eye-Tracking, E-Prime, Gorilla eller ObserveXT? Workshoppen fokuserer på alle tre trin i it-teknologiske eksperimenter: design, analyse og visualisering. 

    Formålet med Digi Labs er at hjælpe de studerende og forskerne med at få en større teknologiforståelse. Men også at motivere og inspirere dem til at styrke og udvikle deres digitale kompetencer i et bredere perspektiv.

    Jeg tænker på Digi Labs som et sted, hvor de studerende, forskerne og medarbejderne har det sjovt og kan få adgang til de nyeste teknologier og værktøjer.     

    ID: 188897287