Om KOMM Biblioteket

De primære brugere af KOMM Bibliotekets samlinger er studerende, forskere og undervisere på Institut for Kommunikation, men alle er velkomne.
Biblioteket på Institut for Kommunikation, KOMM Biblioteket - har to rødder:

Det tidligere MEF Bibliotek, der er biblioteket knyttet til Institut for Medier, Erkendelse og Formidling - et institut, der nu har skiftet navn til Institut for Kommunikation sammen med Institut for Informationsstudier. For at låne disse (MEF) bøger skal du være knyttet til Københavns Universitet. 

Det andet bibliotek hed INF Biblioteket før 1-1-2020, tidligere. Før 1-12-2017: IVA Biblioteket, også kendt som Danmarks Biblioteksskoles Bibliotek, før 23-3-2010. Det tidligere INF Bibliotek har specialiseret sig i kultur, biblioteks- og informationsvidenskabeligt materiale og har over en årrække opbygget en samling, der omfatter omkring 50.000  titler indenfor disse fag og tilgrænsende områder. En del af materialet kan dog ikke hjemlånes, for eksempel tidsskrifterne. Du kan læse om de særlige materialer og lære mere om KOMM(INF) Biblioteket. Se især afsnittet "Udenfor Katalogen".

Nogle af vore samlinger står i KOMM Biblioteket i bygning 14 på 2.sal og en del på 1. sal. Den store udlånssamling står dog på åbne hylder på på KU Amager (Søndre Campus), Karen Blixens Plads 7. Alle kan låne herfra. Leder du efter materialer, der står i magasin, kontakt da personalet på KOMM Biblioteket. 
Du kan læse om indholdet af de samlinger, som tilhørte INF Biblioteket her og som stadig er på Universitetet.

Samlinger, der tidligere tilhørte MEF Biblioteket er beskrevet her på dette site, se forsiden.